Zažij luxus na vlastní kůži

Zažij luxus na vlastní kůži

  • On 12. 12. 2019
  • 0 Comments

M A E S T R O absolute art

Před nedávnem jsme představily kolekci oblečení MAESTRO.  Ta se neliší pouze svým designem, ale každý kousek oblečení je produktová novinka.

Se zpracováním kraťas si ve vývoji hodně pohráli a testovali je dva roky, než je pustili do prodeje. V čem se kraťasy liší? Zásadní je umístění jednotlivých švů tak aby maximálně respektovali komfort při šlapání. Novinkou je také materiál, který má jednak schopnost kompresní a současně povrchovou vodoodpudivou úpravu a přesto dokonale dýchá. V kalhotách je našitá vystýlka nesoucí název GT+, její vzdušnost je daná tím, že je pouze šitá a nikde lepená, pohodlí zabezpečí guma ve vystýlkovém molitanu, která se postará o stálou vzdušnost v jednotlivých vzduchových komůrkách. Jako třešnička na dortu, je zpracování laclu který, jen z lehké široké gumy.

Alt Text
Alt Text

Dres reaguje na trendy, které se v současní nosí. AERO rukávy s řádkovým profilem jsou dnes velmi žádaným zbožím, právě tyto rukávy zdobí dres MAESTRO. Tělo samotného dresu je také tvořeno z nového materiálu sice ze vzdušného druhu materiálu Itálie který se jmenuje Itálie Air.  U tohoto dresu jsme se rozhodli jen pro nízký límeček, který dává pocit volnosti při maximálním vypětí. Tato kolekce je určena opravdu pro špičkové závodníky s atletickou postavou. Musíte počítat s tím, že dres přizná každou křivku sportovce.

Kolekci  doplňujeme o speciálně střižené návleky na ruce a nohy nebo super letní ponožky s certifikaci MERYL od společnosti Skinlife.  V zakázkové výrobě je pak tato kolekce rozšířena o závodní kombinézu, která nahrazuje v naší výrobě kombinézu Road Race. Kolekce MAESTRO je k dostání na eshopu LAWI nebo jí můžete doplnit vlastním designem v zakázkové výrobě.

Alt Text